Mina (16) kom hjem med sølvmedalje fra internasjonalt mesterskap

Mina Lie (16) fra Sandve, deltok i helgen på prestisjefylte Copenhagen Open, et stort internasjonalt karatemesterskap hvor over 20 nasjoner deltok.
Mina er en av veldig få som deltar i to forskjellige disipliner, Kata hvor du er alene på matten og går mot en tenkt motstander, samt Kumite hvor hansker og annet beskyttelses utstyr tas i bruk i en to minutters lang kamp, hvor målet er flest treffere før tiden er ute.

FOTO: Privat

 

Den unge Sandve-jenta markerte seg med meget gode plasseringer i både junior og senior klassen i Kata, mens hun i Kumite tok seg helt til finalen og kjempet om gullet, i en meget spennende og tett kamp. Med kun et poengs differanse ble det til slutt sølvet som ble med hjem til Karmøy.

 

 

Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.  Les mer