Ukens andakt: En liten smak av pepperkaker

Denne teksten er skrevet av en ekstern skribent som har gitt SkudenesNytt tillatelse til bruk.
Teksten tilhører den enkelte skribenten om ikke annet er oppgitt.
Teksten kan ikke kopieres / brukes uten samtykke fra den aktuelle skribent.


Da min mann jobbet som høyskoleprest, bodde vi i en liten blokk i Homansbyen der alle jobbet i samme organisasjon som min mann.
Vi bestemte oss for å pynte i det store glassvinduet til advent. jeg fikk tak i store hjerteformer og vi bakte kjempestore pepperkakehjerter som vi lagde hull i og hengte opp med lilla bånd.
Hjertene hang fint og det luktet godt i hele oppgangen. Planen var å bytte til røde silkebånd til jul. En dag da jeg var på vei ut av blokka, så jeg at hjertene var mye mindre og tydelig merker etter at noen hadde tatt seg flere biter av hjertene.
Vi spurte og fant til slutt ut at det var min sønn og nabogutten som hadde fått tak i en stige og koste seg med pepperkaker på vei hjem fra skolen. De var observert av nabokona og gåten var løst.

 

Dagens bibelvers:
Alle de troende holdt sammen og hadde alt felles. De begynte å selge eiendeler og gods, og delte ut til alle etter som enhver trengte det.
Hver dag kom de trofast og med ett sinn sammen i templet, og i hjemmene brøt de brødet og holdt måltid med fryd og hjertets oppriktighet.
De lovet Gud og var velsett av hele folket. Og Herren la hver dag dem som ble frelst, til menigheten. Apostlenes gjerninger 2:44-47

 

Dagens bønn:
Far, barn lærer oss å nyte de små øyeblikk. De lærer oss å ta muligheter med storm. Hjelp oss se alt det vi kan lære av de rundt oss, spesielt av de små.

 

 

Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.  Les mer