Billettsalget er godt i gang til Sveinungs julekonsert i Skudeneshavn

Når tenoren Sveinung Hølmebakk reiser på juleturné i år, er det for å for synge de julesangene han selv har et sterkest forhold til.

– Julen er en høytid som vekker musikalske barndomsminner hos meg. Derfor har jeg alltid med noen av de tradisjonelle julesangene på konserten min.

Samtidig er jeg glad for at det skrives nye julesanger. I år synger Hølmebakk to av sine egne julesanger, deriblant en nyskrevet julekveldsvise som handler om juleforberedelsene i det Hølmebakkske hjem.

– Hos oss blir det meste gjort i siste liten, og det er dette jeg har prøvd å beskrive i visa. Teksten er skrevet med et glimt i øyet, og jeg tror kanskje flere kjenner seg igjen i den, forteller sangeren.

Sveinung Hølmebakk holder konserter i kirker og bedehus gjennom hele året.
Å reise på juleturné begynte han med i fjor.

– Jeg ønsker å sette mitt eget preg på julemusikken, og jeg håper at folk virkelig begynner å glede seg til jul etter at de har vært på konserten min, sier Sveinung.

Hølmebakk har gitt ut juleplaten «O, helga natt» som består av julesanger i symfonisk drakt. Mange av sangene herfra blir å høre på julekonserten.

Årets juleturné besøker 17 ulike steder.
Han starter juleturneen i Drammen 1.desember reiser nedover mot Kristiansand, før han tar vestlandskysten oppover og avslutter i Trondheim 18.desember.

Tirsdag 13. desember blir det julekonsert med Sveinung Hølmebakk på Skudenes Bedehus kl 18:00.
Dørene åpner klokken 17:30.
Det er kun Sveinung selv på scenen.
– Jeg akkompagnerer meg selv på piano, sier han.

Du kan kjøpe billett på forhånd via sangerens egen nettside HER, eller i døra før konserten.
Hølmebakk sier til SkudenesNytt at billettsalget er godt i gang.

 

 

Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.  Les mer