Ukens andakt: Du er god nok

Denne teksten er skrevet av en ekstern skribent som har gitt SkudenesNytt tillatelse til bruk.
Teksten tilhører den enkelte skribenten om ikke annet er oppgitt.
Teksten kan ikke kopieres / brukes uten samtykke fra den aktuelle skribent.


Har du noen gang tenkt slik: Jeg er ikke god nok for min ektefelle, jeg er ikke god nok for mine barn, jeg er ikke god nok for min arbeidsgiver og jeg er i hvert fall ikke god nok for Gud.
For å ta det siste først: Det stemmer.  Du er ikke god nok for Gud og du kommer heller aldri til å bli det.
Men hold opp med å streve. Lytt heller til hva Guds ord har å si: Så er det da ingen fordømmelse for dem som er i Kristus Jesus(Rom.8,1)

Det er Jesus som er god nok.  Han er god nok for Gud og i det ligger vårt håp.
Ved en anledning tok Jesus med seg Peter, Jakob og Johannes opp på et høyt fjell.  Der ble Jesus herliggjort og de kunne høre Guds røst: Dette er min Sønn, den elskede, som jeg har behag i. Hør ham.  (Matt.17,5)

Når du er i Kristus, blir dette sagt om deg.  Du er mitt elskede barn som jeg har behag i.  Når du er i Kristus da er du god nok for Gud.
Å være i Kristus vil si å leve i oppgjør, ta til seg ordet og søke inn i bønnen.  En lærer spurte elevene sine: “Hva er en kristen?”  En gutt svarte omtrent slik.  “En kristen er en som har Jesus på innsida.

Men Jesus er større, slik at han tyter ut på alle kanter.”  Nettopp; en kristen er emballert av Jesus, slik at når Gud ser deg ser han Jesus og Ham har Gud behag i.
I stedet for å streve skal du altså være, nemlig i Kristus.  Da vil din munn være Jesu munn, dine hender være Jesu hender og dine føtter være Jesu føtter. Kan du tenke deg noen større ære på denne jord?

Andakt av Ivar Vik fra boken “En Ild som skal spres

 

 

Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.  Les mer