Ukens andakt: Fremtid og håp

Denne teksten er skrevet av en ekstern skribent som har gitt SkudenesNytt tillatelse til bruk.
Teksten tilhører den enkelte skribenten om ikke annet er oppgitt.
Teksten kan ikke kopieres / brukes uten samtykke fra den aktuelle skribent.


Hvorfor er det så mange som ikke ser for seg noen fremtid?  Mennesker som lever uten forventning eller håp til fremtiden mangler en stor verdi.
Sant og si er det ikke vanskelig å forstå dem.  Globale og nasjonale problemer tårner seg opp overalt.  Vi har stelt det fint til.
Den perle av en klode vår skaper gav oss gjør vi alt vi kan for å ødelegge.  Ved å ødelegge livsgrunnlaget for neste generasjon ødelegger vi også deres håp.

Det er ikke bare naturen vi ødelegger. Det er like mye fremtiden til våre egne barn.
Det som alle Guds barn da bør gjøre er å ta blikket bort fra alt som trykker oss ned.  I stedet må vi feste blikket på Guds Ord.
Da får vi en sterk motivasjon og kraft til å møte livet med holdninger som er født av Gud.  Og ikke bare det.
Vi får et nytt perspektiv på vår egen fremtid: For jeg vet hvilke tanker jeg har med dere, sier Herren, fredstanker og ikke ulykkestanker. Jeg vil gi dere fremtid og håp(Jer.29,11) 

La media og hvem som helst få si hva de vil.  Guds folk har både fremtid og håp. Hvorfor er det slik?  Jo, den som lever med Gud vil erfare at uansett ytre omstendigheter har Gud en vei som er full av beskyttelse, omsorg og fred.
Uansett ytre omstendigheter vil du kunne erfare Guds fred, omsorg og beskyttelse.  Det tar vekk frykten og gir plass for håpet og gleden.
Så la ikke tungsinnet få sige inn over deg.  Løft blikket og se hva du eier.  Og sist men ikke minst: Når så overhyrden åpenbarer seg, skal dere få herlighetens krans som aldri visner(1.Pet.5,4)

 

Andakt av  fra boken “En Ild som skal spres

 

 

Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.  Les mer