Amerikansk gospelkvartett til Salem

Siden 2005 har Southern Gospel Karmøy arrangert konserter flere steder på Karmøy med ulike gospelartister hovedsakelig fra USA.
Onsdag 17 august kommer countrygruppen High Road kommer fra Nashville i USA til Karmøy, og Salem i Skudeneshavn.
Jan Thomassen i arrangørklubben forteller at gruppa består av de fire jentene Sarah Davison, Kristen Bearfield, Kinsey Rose og Ivy Phillips.
Artistene spiller alle instrumenter selv, slik som piano, fiolin, banjo og gitar, og de synger både hver for seg og sammen. Musikkstilen spenner fra Country, Bluegrass og Gospel, men de har et fokus på å få frem det kristne budskapet.

Gruppa ble startet i 2013, og har hatt et stort antall kirkekonserter, produsert videoer, og deltatt på festivaler og scener slik som National Quartet Convention (NQC), Grand Ole Opry, Singing in The Sun og Gatlinburg Gathering.
De har delt scene med mange kjente Gaither Homecoming artister, og samarbeidet med Karen Peck and The New River, Jason Crabb og The Talleys.
High Road var den første kvinnelige kvartetten som deltok på NQC. Det har tidligere vært mest vanlig med mannskvartetter på denne konferansen.

High Road har også i det siste blitt nominert til flere priser som «New artist of the year», seks “SGM Scoops Diamond Award” nominasjoner og en “Absolutely Gospel Music Female Group of the Year award”.
High Road er en av de mest populære gruppene på «Southern Gospel Radio».

Konserten i Skudeneshavn arrangeres av Southern Gospel Karmøy i samarbeid med Salem, Pinsen på Åkra, Familiekirken Saron på Åkra og organisasjonen Skjærgårdssang.
Thomassen forteller at de har med 4 sponsorer. Haugesunds Avis, Skudenes & Aakra Sparebank og Skude Fryseri har vært med hvert år, mens ny i år er rørlegger Kristoffer Sirevåg AS.
Vi er veldig glade for støtten fra disse, noe som gjør at vi kan ha billettprisen så lav som vi kan.
Kirsten Larsen fra Skudeneshavn skal delta på konserten med ulike sanginnslag, sier Jan.

 

Turnerer i Norge og Sverige
Amerikanerne er på turne i Norge og Sverige.
Denne helgen deltok de på festivalen Skjærgårdssang i Langesund før de fortsetter oppover vestlandskysten med Kvinnesdal i dag, Finsland og Sandnes før de kommer til Skudeneshavn onsdag.
Etter besøket i Skudeneshavn drar de til Sarpsborg før de neste helg skal spille to konserter på festivalen Skärgårdssång i Halmstad i Sverige

 

Inviterer 30 ukrainske flyktninger
Vi har sammen med THK-stiftelsen og stiftelsen Ukrainahjelpen invitert 30 ukrainske flyktninger til å komme på konserten.
Flere av dem har et engasjement innen for sang og musikk, og vi håper de vil ha stor glede av konserten.

Jan forteller at han åpner dørene på Salem onsdag 17. august ca. kl. 18.00, billettsalget er godt i gang på ticketco.no, men vi har også billettsalg i døra fra klokken 17.

 

 

Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.  Les mer