Mange møtte opp på “Barnas dag”

Lørdag formiddag hadde flere hundre tatt turen til sentrum og “Barnas dag”. Folk trosset en ganske kraftig og til dels kjøling nordavind.
Røde Kors stilte med bamsesykehus, de barna kunne komme med kosedyr som trengte litt “medisinsk” behandling. Bamser fikk sydd “sår”, nye øyne eller bare et plaster.
Køen med “pasienter” var endeløs. Foreldre og besteforeldre kunne finne en benk, en kaffe og slå av en prat med kjente, mens de unge håpefulle tålmodig vente “på legevakten”.

Klokken nærmet seg 12, og folk samlet ved Paviljongen når Linn Therese Syvertsen ønsket velkommen til “Talentiaden 2022”.
Ni barn hadde meldt seg på for å vise frem sitt talent for de fremmøtte.
Ulike sangnummer ble fremført.
10 år gamle Celia Knutsen var den eneste som ikke hadde musikk, men hun viste frem ulike kunstverk hun hadde malt. Wow-faktoren blant publikum kom, og man kunne høre at folk småsnakket, i beundrende ordelag.
Seansen nærmet seg slutten. Alle artistene kom på scenen, hvor de fikk hver sin rose og en meter med tyggis, før Linn Therese annonserte vinneren.

Seieren og et gavekort fra handelstanden på 400 kr gikk til 12 år gamle Emilie Levik, som sang “Mad at Disney” igjen til slutt.

Detter var helt fantastisk og enormt med folk. Kjempe god stemning, skriver leder for Barnas Dag, Linn Therese Syvertsen i en melding til SkudenesNytt.

 

Til slutt i programmet fikk publikum et lite utdrag av teaterstykket “Pulverheksa med venner”, satt opp av Skudenes Teatergruppe.
Du kan se hele dette teaterstykket i gymsalen på Skudenes Ungdomsskole under Skudenesdagene, 3. og 4. juni.
Du kan lese mer om teater her:

 

Her er en bildeserie fra “Barnas dag 2022”

 

 

Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.  Les mer