Strømutgiftene er tredoblet på ett år

Flere idrettslag og sportklubber både lokalt, men også nasjonalt har fortalt i media om utfordrende tider med strømutgifter som er mangedoblet sammenlignet med tidligere år.
Sten Ove Eike ved Skudenes Ungdoms & Idrettslag skriver i en epost til SkudenesNytt mandag formiddag at strømutgiftene til idrettslaget har tredobblet seg fra november 2020 til november 2021.
Mange av som har stått frem andre steder forteller at store deler av de økte utgiftene vil til slutt ende opp hos foreldre og utøvere.
Eike skriver at på nåværende tidspunkt ikke vil  de økte kostnadene få noen konsekvenser for medlemmene eller driften av SUIL.

Hvordan påvirker koronaen driften av klubben ?
Når det gjelder korona så har alle våre lag hatt full aktivitet fra våren 2021 og frem til jul.
Den nedstengningen som kom nå før jul gjaldt kun våre eldste medlemmer som ikke kunne spille med kontakt.
Men nå er det åpnet opp slik at alle lag kan spille fotball og håndball som normalt, skriver Sten Ove.

Flere andre steder i landet meldes det om at idrettslagene sliter med rekrutering av nye medlemmer, men også at mange faller av lasset og slutter som følge av ulike restriksjoner og nedstenging.
Sten Ove forteller at medlemstallet i Skudenes UIL har vært ganske stabilt de siste 2-3 årene med ca 420-440 aktive medlemmer.

 

 

Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.  Les mer