Åpner ny resturant med hotell i Skudeneshavn

Etter at Magne kasta inn håndkle og la ned Lanternen Kro og Resturant i desember 2020 har spekulasjonene vært mange om hva som vil skje med lokalene.
Onsdag kveld fikk SkudenesNytt tilsendt en pressemelding fra de nye eierne, ved prosjektleder Therese Nordtveit i NOR DMC
Hun skriver at kystperlen Skudeneshavn med sine idylliske omgivelser nå skal få ny restaurant og byens første boutique hotell.

Restauranten som ligger midt på Torget med utsikt over havnebassenget vil være nyrestaurert og vil tilby en meny inspirert av sesongens råvarer og havets delikatesser.
Her kan en også ha konferanser og overnatting som vil gi en opplevelsen utenom det vanlige.
Hotellrommene ligger i 2. og 3. etasje over restauranten med fem rom i 2. etasje og to større suiter i 3.etasje.
Det blir en høy standard, med gode senger og alt som hører til på et bra hotell, men man skal fortsatt ha følelsen av å være i Skudeneshavn.
Etterhvert er planen å utvide ved å overta Blondefabrikken Gjestgiveri i Søragadå som har vært til salgs. Da vil vi få totalt 14 rom.

Dette blir et unikt tilbud i historiske omgivelser, hvor vi også ønsker å by på mat og overnattings opplevelser for både lokalbefolkning og turister.
Vi håper at dette tilbudet kan fører til flere turister kommer på besøk til vår region.
Det er NOR DMCs samarbeidspartnere og investorer som har kjøpt bygget i Skudeneshavn, mens NOR DMC skal stå for den daglige driften.
Åpning blir til våren 2022.
Booking for overnatting, events, catering og bordbestilling åpner 1 januar 2022.

Stillingen som hotellsjef er allerede lyst ut.  Se mer her.

 

 

Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...