Disse fikk kontrakten for byggingen av sykehjemmet

Karmøy kommune har inngått kontrakt med Engelsen Bygg AS for nye Skudeneshavn sykehjem. Kontrakt ble signert torsdag 22. juli 2021

Rådmann Vibeke Vikse Johnsen og daglig leder i Engelsen Bygg AS, Roald Urnes under kontraktsigneringen i formannskapssalen, Karmøy rådhus.

Engelsen Bygg AS er en entreprenør som har god erfaring i fra totalentreprisemodell og tidligere prosjekter innenfor helse- og omsorgsbygg som:

  • Fitjar Sykehjem 2019
  • Omsorgsboliger Bandadalen 2020
  • Stord sykehjem 2019

Kontraktsverdi er knappe 100,2 mill. kroner eks. mva.
Engelsen Bygg AS har bekreftet planlagt fremdrift med ferdigstillelse i desember 2022.

Det er en viktig milepæl i prosjektet når kontrakten for totalentreprise blir signert. Prosjektet holder planlagt fremdrift. Skudeneshavn sykehjem, med 32 sykehjemsplasser og 8 boenheter for heldøgns omsorgsplasser, vil stå klar til åpning ved årsskifte 22/23. Bygget blir topp moderne og funksjonelt og legger godt til rette for gode og effektive helse- og omsorgstjenester. Skudeneshavn sykehjem blir et godt og trygt sted å bo og en attraktiv arbeidsplass, sier ordfører Jarle Nilsen.

Sykehjemmet skal bygges på samme tomt som det tidligere Skudenes bu- og behandlingsheim.
Like ved er det ungdomsskole og idrettsanlegg mv. Sykehjemmet ligger nær Skudeneshavn sentrum.
Beboerdelen vil være orientert rundt et atrium med en innvendig sansehage.

 

 

Lokal annonse :

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.  Les mer