Ny leder i partiet Karmøylista

Mandag avholdt det politiske partiet Karmøylista sitt årsmøte for 2021 via Teams.
Ny leder ble valgt.
Den nyvalgte lederen er Per Magnus Mannes.
Han er gift, har 4 barn og er fra Mannes.
Per Magnus har vært med i Karmøylista siden oppstart, er fast medlem i kommunestyret og er partiets representant i hovedutvalg oppvekst og kultur.

Jeg takker styre i Karmøylista for tilliten med ledervervet og gleder meg til fortsettelsen der vi forhåpentligvis får ha styremøter og ikke minst medlemsmøter, noe vi ikke har hatt på langt tid grunnet covid-19. En av de viktigste grunnpilarene i Karmøylista er å lytte til innbyggerne i kommunen vår, å ta imot synspunkter fra “mannen på gata” og våre medlemmer i Karmøylista, og å gjøre vårt beste for å gjøre Karmøy Kommune bedre for oss alle.

Det har vært en bratt lærerkurve for egen del siden første møte i oppstarten av Karmøylista i 2018 der våre erfarne politikere Susan, Helge og Trygve har guidet oss “ferske” igjennom en spennede reise i lokalpolitikken med det resultatet at Karmøylista ble det tredje største partiet ved sist kommunevalg.
Vi er en solid og sulten gjeng som jobber iherdig for det vi står for og har gått til valg på – det er nesten rørende med alle gode tilbakemeldinger som får oss til å innse at vi utgjør en forskjell og betyr noe for Karmøy.
Vi er kommet for å bli og vi skal gjøre vårt beste.
Dette skriver Per Magnus Mannes i en epost til SkudenesNytt mandag kveld.

 

Styret i Karmøylista består av følgende medlemmer:
Per Magnus Mannes Leder
Veronika Digernes Nestleder
Elisabeth Thorheim
Lillian Levik Løndalen
Susan Borg
Helge Thorheim
Tore Olsen

Vararepresentanter:
Erlend Kvala
May Mannes
Arvid Nornes
Kjell P. Røyset

Dette skriver partiet i en pressemelding mandag kveld.

 

 

Du vil kanskje lese...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.