The Beast 2021 avlyses

Mandag kveld kunne ledelsen i «The Beast» kunngjøre at de avlyser årets løp.
De skriver følgende på sin Facebookside:

Vi har drøyd avgjørelsen så lenge vi kunne i håp om at et mirakel kunne skje, men vi skjønner at folk trenger et klart svar: Det blir dessverre ingen The Beast 2021.

Det er med tungt hjerte vi ser oss nødt til å avlyse. Vi vet dere har gledet dere – og mange har lagt ned mye innsats i forberedelser.
Men under rådende forhold er det dessverre ikke mulig å gi dere den festdagen dere har sett frem til så lenge!

Med gjeldende nasjonale smittevernsregler er det ikke lov med arrangementer større enn 200 mennesker (inkludert publikum og funksjonærer), folk må holde avstand og man skal ikke ha felles kontaktflater.

I praksis vil det si at man måtte delt opp The Beast i mange dager, man kunne ikke hatt en normal fellesstart i puljer, man kunne ikke hjulpet hverandre og vi måtte tatt bort de fleste hinderene på grunn av felles kontaktflater. Det ville rett og slett ikke vært noe som ligner på The Beast!

Vi ønske så inderlig at vi kunne overført billettene til en ny dato, slik vi har gjort 2 ganger allerede, men det går rett og slett ikke mer.
Med gjenåpningsplanen som er presentert vil det være stor usikkerhet i lang tid fremover, og etter 2 år uten inntekter, frafall av sponsorer, store kostnader før 2020-løpet og løpende utgifter i ventetiden vil det dessverre ikke være mulig å utsette en gang til – eller refundere.

Det vi kan gjøre er å brette opp ermene og arrangere tidenes hinderløpfest i 2022, og vi håper vi kan få dette til sammen!

 

 

 

 

Del dette:
Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...