Politiet advarer om ny svindelmetode

Nettpatruljen til Sør-Vest Politidistrikt har den siste tiden fått tips om ny nettsvindel der man får en SMS som ser ut til å være fra Vipps der man blir bedt om sikre sin Vippskonto ved å legge innn mobilnummer, personnummer og kontonummer før man til slutt må bekrefte med Bank-ID.

– Vær alltid forsiktig med å legge igjen kortopplysninger og Bank-ID på nett.
Dobbeltsjekk alltid linker du får tilsendt, og er du usikker på en link kan du sende spørsmål til tjenesteleverandør eller til oss i Nettpatruljen, skriver Sør-Vest Politidistrikt på sin Facebookside mandag.

 

Politiet legger samtidig ut denne videoen.

 

 

 

Du vil kanskje lese...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.