Nye kontrakter og søksmål

Solstad Offshore ASA er glade for å kunngjøre etter tildeling av kontrakter for to av sine subsea konstruksjonsskip (CSV).

CSV Normand Fortress har sikret seg en kontrakt med britisk entreprenør Manor Renewable Energy for drift på en britisk vindpark.
Kontrakten er planlagt å starte i oktober 2021 i forlengelse av den tidligere kunngjørte kontrakten med MHI Vestas (referanse til pressemelding datert 1. februar), slik at fartøyet blir utnyttet fullt ut i første kvartal 2022.

CSV Normand Mermaid har fått en kontrakt med et internasjonalt seismikkselskap på havbunnen.
Fartøyet vil bli brukt til dypvannsundersøkelsesprosjektet Ocean Bottom Node offshore offshore Angola.
Prosjektet starter i 2. kvartal 2021.

Kombinert utnyttelse for de to kontraktene forventes å være rundt 300 dager.

Dette skriver Solstad i en pressemelding torsdag.

 

Søksmål mellom parter knyttet til Normand Maximus
Det vises til rapporten for 4.kvartal fra Solstad Offshore ASA publisert 25. februar, og til informasjonen som er gitt der knyttet til Normand Maximus.
Solstad Offshore ASA har blitt gjort kjent med at det er reist søksmål mellom andre parter knyttet til Normand Maximus-finansieringen.
Solstad Offshore ASA eller dets datterselskaper er IKKE part i saken, og viser ellers til informasjonen gitt i kvartalsrapporten om Normand Maximus.

Dette skriver Solstad i en pressemelding onsdag.

 

 

Du vil kanskje lese...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.