Vil Skudeneshavn “slå” Åkra og Kopervik ?

Med kun timer igjen før trekningen av jule & nyttårslotteriet inviterer Linn Therese Syvertsen i Skudeneshavn Næringsforening folk til å et siste krafttak for å slå Åkra og Kopervik i konkurransen om det flotteste fyrverkeriet.

Lille nyttårsaften 30.12 – årets nest siste dag blir det trekning av jule & nyttårslotteriet kl 19.00- trekningen foregår på Skudeneshavn Næringsforening sin facebookside hvor vi sender direkte fra Gml ferjekontoret, sier Linn til SkudenesNytt.
Vi har masse flotte premier som skal loddes ut og underholdning hvor Kurt Johansen kommer i forskjellige karakterer og Gunn Haaland kommer også, dette gleder vi oss stort til. !

Vi trenger deres hjelp til å kjøpe enda flere lodd skal vi ha felles oppskytning av fyrverkeri neste år også. Åkrehamn og Kopervik er nesten i boks med sin “fellesspleis”, mens her i Skudenes har vi enda litt som gjenstår før vi er i mål. Skudeneshavn er eneste by hvor du også får lotteri med på fyrverkeri spleisen, noe vi syntes er utrolig gøy å arrangere.

Lotteriet er et samarbeid mellom næringsforeningen og butikkene i Skudeneshavn.
Ved å kjøpe lodd støtter du både fyrverkeriet samtidig er med å støtte byens bedrifter hvor samtlige premier blir kjøpt inn. 1 lodd koster kr 50,- og du får 1 lodd for hver 50- lapp.
Halvparten av inntektene går til fyrverkeri og halvparten går til premier i lotteriet.

Syvertsen sier at det nå gjenstår kr 48 000,- før de er i mål – og dette håper de å samle inn før “loddsalget” stenger tirsdag 28.12 kl 18.00.

Jeg oppfordrer folk til å finne frem telefonen og vippse til nr 586326 – da kommer “Gml ferjekontoret” opp som mottaker. Bankoverførsel til konto nr 3361 23 00084 Mrk med navn
Får vi samlet inn 100.000 kroner på vippsen- så trekker vi en av dere som har kjøpt lodd som får 10 ekstra lodd i lotteriet, avslutter Linn Therese Syvertsen.

Du vil kanskje lese...