Samuel Massie til Karmøy

Karmøy folkebibliotek kjører et prosjekt om psykisk helse, og i den forbindelse har vi invitert Samuel Massie på besøk for å holde foredrag om mestring, målbevissthet og menneskets evne til forandring.

Alle skal med, heter det i Norge, men i møte med skolen mistet Samuel Massie all glød og selvtillit.
Som 16-åring skulket Samuel oftere enn han var på skolen og havnet i politiets søkelys.
Da gikk moren bak ryggen hans og sendte inn en søknad til Folkehøgskolen 69 grader nord.
To år senere har han skrevet testamente og står til rors på seilskuta Berserk med kurs for Sydpolen, men når skuta og tre av kameratene forsvant ble livet totalt snudd på hodet.
Gjennom et verdensomspennende mediestyr klarte Samuel likevel å snu det negative i livet sitt til noe positivt, og den siste tiden har han fått mest oppmerksomhet for det rørende og populære TV-programmet «Samuel og Bestefar». Sammen med sin evigunge og kreftsyke bestefar drar Samuel verden rundt på fantastiske eventyr der motivasjon, engasjement og livsglede står i fokus.

Samuel Massie snakker til både unge og eldre, og inspirerer oss alle til å se positivt på tilværelsen og finne evnen til forandring.
Karmøy folkebibliotek har invitert Massie til å holde et foredrag torsdag den 22.10. kl. 19.00 på Karmøy kulturhus, som er åpent for alle.
Samme dag skal han også besøke Haugaland vgs og Stangeland ungdomsskole.
Dagen etter tar han turen til Karmøy folkehøgskole og tilbake til Karmøy kulturskole der Åkrehamn ungdomsskole får møte ham før han drar tilbake til Oslo.

 

Billetter kan kjøpes her:  Ticketco
Restriksjoner: Vi følger smittevernreglene.

Dette skriver Hanne Mulelid, biblioteksjef, Karmøy folkebibliotek i en pressemelding tirsdag.

 

 

 

 

Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...