Skudenesjente med store ambisjoner

Skudenesjenta Andrea Nicole Nornes Freier skal som sikkert mange har fått med seg delta i missekonkurransen Miss Norway.
Med seg på laget har hun fått med seg en lokal sponsor.
Ståle`s Hårdesign ønsker å sponse meg og vi har inngått en samarbeidsavtale der jeg skal være med å reklamere for bedriften og produkter de har, mot at de betaler noen av utgiftene mine, sier Andrea Nicole.
Jeg har hatt veldig lyst å ha en lokal sponsor for det kan være med på å få vist frem Skudeneshavn som den fine plassen det er.
At det er akkurat Ståle som er med som sponsor er for meg veldig bra siden han også brenner veldig for byen vår.
Andrea Nicole ønsker å være med å markedsføre Skudeneshavn med å lage blogginnlegg og bilder på sosiale medier fra hjemstedet.

Det er helt topp at hun våger å gjøre dette, og vil være med å bringe Skudeneshavn på kartet er supert, så dette støtte jeg, sier Ståle Landaas til SkudenesNytt.


Hva vil folk syns om meg nå ?

Jeg har siden jeg var liten fulgt med på missekonkurranser og når jeg så at det gikk å melde seg på så hadde jeg lyst til det.
Men jeg tenkte en del ganger igjennom avgjørelsen før jeg meldte meg på konkurransen.
Hva vil folk si ?  Hva vil folk syns om meg nå ?, var tanker Andrea Nicole stilte seg før påmeldingen.
Men selv om jeg hadde mange tanker rundt dette så var det noe ved det som jeg syns virket så spennende og gøy at jeg tok sjansen og meldte meg på, forteller hun.
Nå har jeg meldt meg å da må jeg være forberedt på at folk kommer til å mene noe om meg og det jeg gjør og skriver, men samtidig har jeg blitt litt mer tykkhudet for å takle det.

Vanskelig å velge…. modell eller fotball ?
Skudenesjenta har nå gjort Haugesunder av seg, med å flytte nordover siden det ble mest praktisk med skolen og fotball som hun satser stort på.
I en travel hverdag må man virkelig henge i for å kommer over alt.
Rett fra skolen for å spille fotballkamp med Djerv der hun er keeper, for så å gjøre psykologilekser på bussen til Skudeneshavn på veg til intervju med SkudenesNytt, før turen til slutt skulle gå en tur hjem til mammaen og senga. Jeg sover i Skudeneshavn i kveld for jeg orker ikke ta bussen til Haugesund igjen nå.
Jeg kunne ikke bo i Skudeneshavn og studere og spille fotball i Haugesund, det gikk ikke. Jeg trener to ganger daglig i tillegg til alt annet og da måtte jeg flytte på meg.

Jeg følger jeg har blitt tøffere etter at jeg kastet meg uti dette.
Nå må jeg jobbe med mange ulike oppgaver som å skaffe sponsorer, gjøre intervjuer med presse og mye mer, noe som har gjort at jeg har vokst en god del med det ansvaret, forteller Andrea Nicole.

Hvilke fremtidsdrøm som er sterkest, det å vinne Miss Norway og gå få oppleve Miss Universe eller om det er drømmen å bli fotballproff i utlandet som veier tyngst er hun usikker på.
Jeg vil liksom begge deler, avslutter hun med et smil.

 

 

Du vil kanskje lese...