Ny kontrakt på New Zealand

Solstad Offshore ASA (“Solstad”) har inngått en kontrakt med selskapet OMV Taranaki Ltd om levering av et plattformforsyningsfartøy (PSV) for å støtte deres kommende borekampanje på Crestal infield på Maui A-plattformen offshore New Zealand.

PSV Normand Tortuga vil innlede kontrakten i Taranaki innen midten av mars for en fast periode på 250 dager med 11 måneders opsjoner deretter.

-Vi er glade for å motta denne kontraktstildelingen fra OMV.
Markedet i New Zealand har vært et sentralt strategisk mål for oss, og videre til den nylige CSV Normand Baltic kontraktstildelingen vil denne tilleggskontrakten nå føre til at to fartøyer befinner seg i regionen som begynner Q1 / Q2 2020, sier Keith Soutar, administrerende direktør for Solstad Offshore , Asia Pacific.

Dette skriver Solstad i en pressemelding tirsdag ettermiddag.

 

 

Du vil kanskje lese...

Translate »