Ikke sykkel- og gangsti på begge sider

Det har en tid vært snakk om at det fra Rema1000 / Syrevegen skal bygges sykkel- og gangsti fra busstoppet og ned til Sandve Trelast der det nå er sykkel- og gangsti.
Altså at det skal være sykkel- og gangsti på begge sider av RV47 den strekningen.
I følge nettsiden kommunekart.com der alle reguleringsplaner ligger offentlig så kan man finne en reguleringsplan der denne sykkel- og gangstien er inntegnet.

Hilde C. Pettersen i Karmøy Kommune forklarer til SkudenesNytt at dette prosjektet ble skrinlagt for noe tid siden da kommunen ikke hadde midler til å gjennomføre planene.
– Vi får bare smøre oss med tålmodighet og vente til Statens Vegvesen får laget ferdig den på andre siden, sier Pettersen.

Ståle Landaas i Skudeneshavn Næringsforening forklarer at det har vært et ønske fra dem å fortsette gangfeltet som allerede går fra Circle K og forbi Sandve Trelast videre opp til krysset ved Rema1000.
Det er ikke midler kommunalt eller hos Statens Vegvesen til dette, så om dette skal bli noe av må det bli kronerulling, sier Landaas.

Inntegnet på reguleringsplanen

Håper å være i gang rett over nyttår
Prosjektleder i Statens Vegvesen, Henry Damman forteller at de i løpet av denne uken vil lyse ut jobben med sykkel- og gangstien fra Lie til Skudeneshavn.
Entreprenørene vil da gi sine anbud på jobben, så får vi ta det derfra.
– Vi regner da med at vi kan starte arbeidet rett over nyttår-19/20, avslutter Damman.

 

 

Du vil kanskje lese...