Solstad tildeles flere kontrakter

Solstad Offshore ASA (“Solstad”) har inngått en kontrakt med Inpex Operations Australia Pty om levering av to ankerhåndteringsfartøy for å støtte ytterligere boring for Ichthys LNG-utvikling. Skipene “Normand Scorpion” og “Normand Sirius” vil få tildelt kontrakt med INPEX for en periode på 3 år.

Ankerhåndtererne forventes å mobilisere ut fra Broome, Australia i første kvartal i 2020.

”Vi er glade for å motta denne kontraktstildelingen fra INPEX. Dette er en videreføring av tidligere støtte gitt til Ichthys LNG-utvikling, og vi liker muligheten til å fortsette vårt arbeidsforhold i mange år fremover”, sier administrerende direktør for Solstad Offshore Asia Pacific, Keith Soutar.

 

Du vil kanskje lese...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.