Gladmelding fra SILK

UniSea med i SILKefamilien
«Vi ønsker å være en del av SILKfamilien», forteller adm. direktør i UniSea Kurt Roar Wilhelmsen, og fortsetter «vi er spesielt imponert av det gode tilbudet SILK gir elevene og skolene i form av møter med forfattere og workshops med skrive-og tegneverksted og opplæring i å lage animasjoner.»

Den Skudeneshavnbaserte bedriften ble etablert i 1997 og leverer softwareløsninger innen shipping over hele verden og har blant sine kunder ledende shippingselskaper som Solstad Offshore, Østensjø, DeepOcean og Knutsen her lokalt, og rederier i alle verdenshjørner.

«Vi er meget fornøyde å få med UniSea på SILKelaget», sier leder i SILKstyret John Rullestad som kan fortelle at flere og flere bedrifter er blitt samarbeidspartnere for SILK. de siste to årene.
«Det gir oss et bedre økonomisk armslag som igjen fører til at vi kan øke antall aktiviteter samt gå litt nye veier, noe som fører til økt mangfold i innholdet på arrangementene».

 

 

Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.  Les mer