Drillo til SILKeFotball

Drillo, Arne Scheie, Davy og flere klare til SILK.

«Også i år stiller vi med et Premier Leaguelag til årets SILKeFotball», forteller ansvarlig for fotballkvelden under SILK-festivalen og Skudeneshavnbu John Kaare Hoversholm og fortsetter «det at Egil «Drillo» Olsen kommer er nok for at fotballinteresserte bør ta turen til Skudeneshavn første fredagen i november.
Vi tipper Drillo vil komme inn på episoder som det store publikum ikke har hørt om tidligere som fra hans tid som Premier Leaguemanager for The Crazy Gang i Wimbledon, hvordan trener man et landslag (Irak) når det er faste pga ramadan, hans aktive karriere med bl.a. semifinale for VIF i 1967 der legendariske Terje «Hengern» Hellerud sa om Drillo som spiller: «Drillo dreiv stort sett for seg sjøl. Fikk han ballen, ga han den ikke fra seg. Med ham på laget kunne vi andre bare dra hjem i forsvar.»

Skal bli artig å høre Drillos sier til den påstanden. I VIF var Drillo også lagkamerat med Nils Arne Eggen.».
Hovesholm lister opp andre  som kommer til fotbsllkvelden:
Sammen med Arne Scheie er Drillo ofte rundt omkring i Norge med quizkvelder. I år er det 50 år siden tippekampenes start på NRK. Arne er den som har kommentert flest tippekamper. Han huskes godt for kommentaren sin til Jon Herwig Carlsen etter at Tommy Ingebrigtsen hadde tatt VM-gull i hopp: Får jeg kysse deg, Jon?» og Carlsen svarte spontant: «Ja! Kom igjen!».

David Frank Huey «Davy» Wathne er fast på SILK, så også i år, sportsjournalist med fotball som spesialfelt.
Han arbeidet som journalist i TV 2-sporten i perioden 1992 til 2016 og før den tid i BT. Davy ble kåret til Årets sportsjournalist, av Norske Idrettsleder-Veteraner

Dette skriver John Rullestad i en pressemelding fredag formiddag.

 

 

Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.  Les mer