Nytt selskap inn i “Unisea-familien”

Et nytt selskap ble mandag knyttet til “Unisea-familien”.
Vi er veldig glade for å ønske Sanco Shipping velkommen inn i “familien”!
Sanco Shipping er en ledende leverandør av høykvalitetløsninger for den seismisk industrien basert på en flåte av skip med høy standard, skriver Unisea på sin Facebookside.

 

Sanco Shipping har hovedkontori Gjerdesvika, utenfor Ørsta på grensa mellom Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal.
Sanco Shipping AS ble grunnlagt i 1996 på forretningsidéen om at det var behov for skip som kunne levere forsyninger og utstyr til seismiske fartøy i drift. På denne måten ville de seismiske fartøyene unngå dyre anløp til land for å bunkre.
Grunnleggerne var sjøoffiserer med 50 års fartstid til sjøs, derav 15 år på svært avanserte seismiske fartøy. Selv om det er lojalt med den opprinnelige forretningsidéen for støttefartøy, eier Sanco i dag og driver også svært avanserte 2D- og 3D-seismiske fartøy som arbeider for noen av verdens mest berømte geofysiske selskaper.
Dette skiver de på sin egen hjemmeside.Translate »