Arrangørene er allerede i gang med tanker om neste år

SkudenesNytt møtte lørdag ettermiddag en veldig sliten Gunvar Mjølhus som er sjefen for «The Beast» og leder for Archivers som arrangerer løpet for en prat om hvordan ting fungerte under dagens arrangementet. Det var noen hektiske dager med lite søvn, lite mat og mye arbeid.

Deltakerne har bare kommet med positive tilbakemeldinger til oss, men vi vet jo om at det er enkelte ting som ikke har fungert optimalt, sier Gunvar.
De nye hindrene arrangøren hadde laget i forkant ble godt tatt i mot av løperne. Noen mer utfordrende enn andre.
Mange av løperne SkudenesNytt møtte rundt den berømte «Stairway to heaven»-hinderet valgte heller en tur i myra enn det vanskelige hinderet.

«Monkeybaren» som var satt ut i tankenbakken var nok litt det lengste laget. Der måtte vi opp mitt i løpet for å sette på mer teip for å bedre grepet for deltakerne, forklarer Mjølhus.
Når det er slik regnvær som det har vært i perioder i dag så er det så tungt at løperne bruker mye lengre tid enn hva jeg hadde forventet. Opp mot 45 minutter lengre.


Ingen alvorlige skader

Det har ikke vært noen alvorlige skader, men det har vært noe mer småskader enn tidligere år. Det har sin naturlige årsak med at det er flere deltakere i år enn tidligere.
Det har vært flere småskader som forstuinger, kutt og skrubbsår forklarer Kjell Olav Bjørnerud, leder for Røde Kors på stedet.

Arrangørene er allerede i gang med å tenke hva som kan gjøres bedre neste år.
Om det vil bli plass til enda flere deltakere kan ikke Gunvar gi lovnader om. Størrelsesmessig så er nok dette opp mot maks hva vi kan ha.
Vi må vurdere om skal ha familieløpet og barneklassene på fredag ettermiddag. Dette på grunn av at det var mange barn som ønsket å delta i år, men som det ikke var plass til.
Vi har fått tilbakemeldinger om barn seg som var lei seg for det ikke var plass.

Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...