Gir seg i KarmøyNytt, går til konkurrent

Onsdag ettermiddag kom nyheten om at redaktør Øystein Merkesvik forlater stillingen sin i KarmøyNytt og går over til å bli leder for Haugesund Avis`Karmøykontor.

KarmøyNytt skriver følgende i en pressemelding:
Karmøynytt satser på unge krefter

Karmøynytt skal fortsette å være tydelig tilstede i lokalsamfunnet og satser på nye krefter. Kent Olsen (27) blir ansatt som ny redaktør, og nåværende redaktør Øystein Merkesvik går over i ny jobb.
Karmøynytt er inne i en omfattende omstillingsfase med fokus på fremtidsrettede løsninger for å sikre karmøybuer best mulig informasjon.

I denne omstillingsfasen har ansvarlig redaktør Øystein Merkesvik valgt å fratre sin rolle som redaktør og går over til et annet mediehus.

I tråd med Karmøynytts fremtidsrettede satsing og visjon har mediehuset altså valgt å ansette Kent Olsen som ny redaktør fra og med i dag.

– Først og fremst er det en stor ære å få denne muligheten til å være med og ta Karmøynytt videre fremover. Det er et stort ansvar, men jeg er sikker på at Karmøynytt skal fortsette å informere, engasjere og underholde Karmøys befolkning med vår journalistikk, sier Olsen.

En yngre stemme
Styreleder Bjørn Oddvar Madsen ser behovet for å satse på en yngre stemme, men som også har såpass erfaring at han kan spillereglene.

– Jeg har stor respekt for journalistikken som Kent Olsen utfører og jeg vet at han er pålitelig, saklig og en ansvarlig journalist.

– Kent Olsen har veldig god kjennskap til det politiske miljøet i Karmøy og har hatt ansvar for våre politiske saker, samtidig med at han er ung og vet hva den yngre delen av befolkningen er opptatt av. Han har også god teknisk forståelse for de digitale løsningene som finnes i dag, sier Madsen.
Karmøynytt vil også styrke den redaksjonelle staben.

Karmøynytt ønsker å takke Øystein Merkesvik for hans utrettelige innsats helt siden avisen så dagens lys i januar 2011, og ønsker han lykke til videre i hans nye jobb.

Du vil kanskje lese...