Lanserer krabbeøl

Skudenes Bryggeri utvider nå sitt sortiment med enda en ny øl.
Vi ønsker å fortsette satsingen vår innenfor det maritime.
I fjor lanserte vi ølet “Northwestern” som inneholder sjøvann sammen med Captain Sig.Hansen.

Krabbeklo
Vi har flere ganger i det siste jobbet med å få til en alkoholfri øl.
Problemet med det alkoholfrie ølet er at det ofte blir litt tynnere i smaken.
Vi har funnet en løsning på dette nå.
Tidligere så har vi gitt bort gammel gjær til forskning på teinemat. Nå har vi tatt teinemat i ølet. Dette har gitt oss en øl med masse aroma av hav og sjømat. Smaken av skalldyr og salt, og ikke minst den gode fylden som en fullverdig øl, skriver Svein Andre Waage hos Skudenes Bryggeri i en pressemelding.
Det alkoholfrie ølet har fått navnet “Krabbeklo” og vil bli å finne i butikkene i løpet av uken.

Dette er et øl som passer perfekt for skalldyr og annen sjømat.
Vi arbeider hele tiden for å komme opp med nye produkt.
At vi liker å prøve ut nye og gjerne litt annerledes smaker er jo noe vi også har gjort tidligere, og vi håper publikum også liker dette, avslutter Waage.



Translate »