Opera og orgelkonsert

Søndag 17. mars kommer organist Marcus André Berg og sanger Amelie Aldner til Falnes kirke og holder konserten At Midnight Hour – Ved Midnattstimen. De spiller verk for orgel og sang fra platen ved samme navn som de gav ut 2017.

Marcus André Berg kommer fra Skudeneshavn. Etter å ha studert orgel ved Norges Musikkskole fikk han jobb som domkantor i selveste Oslo Domkirke som 27-åring. Han er beskrevet som et orgelgeni og er spådd en lys fremtid som konsertorganist.

Med seg har han mezzo-sopranen Amelie Aldner. Hun er opersanger og var fra 2009 til 2014 solist ved Den Norske Opera og Ballett.

På konserten spiller de verker arrangert for sang og orgel av blant annet Bach, Mahler og Händel. Vi får også høre en ny komposisjon av Berg. Konserten er satt sammen av verks med et åndelig preg som skal gi trøst og støtte i den mørke årstiden.

Du vil kanskje lese...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.