Tar med livsgledekofferten til Vea

I flere år har barna i Fladaberg FUS Barnehage flittig besøkt beboerne på Skudenes Bu og Behandlingshjem.
Selv om de gamle har blitt flytta til Vea Sykehjem så har ikke gjengen fra barnehagen tenkt å gi seg med besøkene.

Så i dag, onsdag 13.02.19 pakket de “livsgledekofferten” og tok på seg gøyale briller å utkledningsklær, og satt seg på bussen for å besøke vennene sine.


Det handler om å bry seg.
Det handler om å bry seg. Vi ønsker å skape et samfunn der barna får oppleve gleden av samvær på tvers av generasjoner og bidra til et varmere nærmiljø, forklarer Karianne Langåker, daglig leder i barnehagen.

Vi ønsker at barna skal oppleve glede, gi omsorg, og tilhørighet til de eldre. Vi har i mange år besøkt sykehjemmet i Skudenes, og nå som de har flyttet til Vea sykehjem ble det naturlig å ta bussen bort.

Foto: Karianne Langåker

Brynhild Sivertsen, som jobber i Fladaberg Fus barnehage har et glødende engasjement for de eldre, og er blitt godt kjent med både små og store på sykehjemmet. Hun tar også gjerne med en gjeng for å besøke noen som enda bor hjemme, som gjerne kan bli litt ensomme.

1 gang i året inviterer vi til kaffeslaberas her i barnehage, med rød løper, langbord, kake og kaffe. Dette gleder vi oss til hvert år, både store og små.

Vi var så heldige til å bli Karmøy`s beste barnehage i Udir`s brukerundersøkelse og det tror jeg er på grunn av at vi gjør det “lille ekstra”.

Du vil kanskje lese...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.