Et forrykende show, du må få med deg

18.mai er det duket for et forrykende standup-show på Gamla Verkstedet når gutta i det nystartede selskapet Skudenes Event inviterer.
Selskapet har invitert standupkomiker Hans Morten Hansen til Skudeneshavn.


Hans Morten Hansen (f.1964) debuterte som komiker i 1993, og har levd av humor på heltid siden 1995. Dette gjør ham til en av de eldste og mest rutinerte komikerne i stallen.

Foto: Ole Marius Fossen

Han har for sine tidligere show mottatt en komipris-nominasjon, og vunnet komiprisen for beste standupartist to ganger, i 2010 og 2012. I 2010 satte han og verdensrekord i lengste standup show da han holdt det gående i 38 timer og 14 minutter på Latter på Aker Brygge. 

Hans Morten Hansen er en allsidig komiker med en solid porsjon selvironi. Hans betraktinger over hverdagslige hendelser treffer et bredt publikum, og hans tilbakelente stil har sikret ham en stor fanskare over det ganske land. Med sin forrige forestilling «50 shades of Hansen» spilte han over 100 forestillinger fra Svalbard til Kristiansand.

Foto: Ole Marius Fossen

Skudenes Event ble stiftet 24 mars 2018 og består av 6 gode Skudensbuer, hvorav en er utflyttet, og to er tilflyttet, forklarer daglig leder i selskapet Martin Langåker.

Vi arrangerer showet på Gamla Verkstedet.
Et fantastisk og stemningsfullt lokale sentralt i Skudeneshavn.
Her har vi plass til 190 personer, og håper selvsagt at dette showet med Hans Morten Hansen vil trekke til seg fullt hus.
Som arrangør håper på en kanonkveld med mye latter og gode opplevelser for både publikum og artist.
Billetter ligger ute på TicketCo og koster 350 kr, avslutter Langåker.Translate »