Treningsparken i Skudeneshavn tar form

Høsten 2017 ble det tatt initiativ av Acheivers MST (arrangør av The Beast) og SUIL til å benytte den gamle tennisbanen til treningspark.
Nå, kun et år etterpå, er treningsparken i ferd med å ta form. Sammen med treningsapparater blir det satt opp lekeslott for barna og etablert ny tennisbane. Prosjektet kommer garantert til å bidra til at idrettsanlegget blir et knutepunkt for enda flere i Skudeneshavn og omegn.

Hoveddelen av grunnarbeidet ble utført før jul. I romjulen ble det arrangert dugnader for å få plass fundamentene for treningsapparatene, en 10m lang buldrevegg og lekeslottet. Denne uken ble betongarbeidet utført.

Vi synes det er utrolig kjekt at det har gått så raskt fra vi tok initiativ til at både lokalt næringsliv, organisasjoner og kommunen hoppet på og var med å finansiere dette flotte prosjektet. Det sier mye om stedet vi bor på at det lokale næringslivet og lokal organisasjoner bidrar så mye med både penger og dugnadsarbeid. Det er ikke en selvfølge, og vi skal være stolte over å bo på sted hvor det er så mye engasjement.


Skisse / plantegning som viser hvordan området skal bli.


Nå gjenstår bare monteringen og ferdigstilling av grunnarbeidet så er parken klar til bruk. Dersom væregudene er med oss og vi får med folk som er med på å monteringsarbeidet er det mulig at parken allerede i februar. Vi er avhengig av noe mildvær for å kunne legge dekket.


Det er satt opp dugnad for montering av treningsapparatene allerede førstkommende lørdag (12/1) kl 10:00.
Her er det bare å møte opp.
Jo flere som kommer, jo fortere blir parken klar.

Det er SUIL som blir eieren av den nye parken og organiserer prosjektet.

Dette skriver Gunvar Mjølhus i Acheivers MST i en pressemelding til SkudenesNytt, torsdag.

Slik vil parken etter planen bli

Translate »