Får Karmøy Kommunes kulturpris 2018

Onsdag kveld vedtok hovedutvalget for oppvekst og kultur at Karmøy kommunes kulturpris 2018 går til Egil Houeland.

I begrunnelsen for prisen heter det:

«Egil Houeland er mr Radio himself. Han har tatt tak i artister, både utenlandske og nasjonale, som enda ikke har blitt oppdaget av den kommersielle delen av musikkbransjen. Han har snurret låtene deres, promotert dem og gjort dem store på Haugalandet. Egil Houeland har hatt stor betydning  for den lokale musikkrepresentasjonen i distriktet. Det at artister og band har hatt en arena for å promotere musikken sin gjennom eteren, for å nå ut til både gamle- og nye lyttere, har vært unikt i distriktet vårt».

Det var svært overraskende å få denne prisen.
Jeg er veldig ydmyk og takknemlig over at Karmøy Kommune har valgt meg.
Jeg formidler jo bare den kulturen andre lager, og kan ikke sammenlignes med tidligere vinnere, sier Houeland på telefon til SkudenesNytt.

Du vil kanskje lese...

Translate »