Deler ut 65 matkasser før jul

Organisasjonen Heart Karmøy skal også i år dele ut kasser med mat til folk som ikke har så mye å rutte med i julen.
SkudenesNytt tok en prat med Kristin Apeland i Heart Karmøy.

Heart Karmøy skal torsdag 20 desember pakke proviantkasser og gaver i kjelleren på Ebeneser. Julen 2010 var første året vi delte ut proviantkasser.
Da kjørte vi ut 5 matkasser.
Senere har det bare økt på med antall matkasser. Før jul i fjor pakket og delte vi ut 57 matkasser. Regner med å pakke rundt 65 matkasser i år.
Området vårt er Skudeneshavn  til Ferkingstad. Vi samarbeider med Godhetssentralen på Saron på Åkra som har området videre fra Ferkingstad til Åkra området.
Godhet Vea har Vea området. Frelsesarmeen i Kopervik deler ut gavekort på mat og gaver til folk i Kopervik distriktet og nord på øya.


Ønsker du å hjelpe ?

Vi er ca 45 hjelperen i sving med pakking av proviant kassene.
Proviant kassene deles ut til familier og personer som har det ekstra vanskelig økonomisk før jul.
Om noen har lyst til å være med så er det et par praktiske oppgaver som vi ikke har fått folk til enda. Så ta gjerne kontakt på Heart-telefon 406 91 107 om du kan hjelpe med noe praktisk denne kvelden. Er det noen som vil være med å gi et økonomisk bidrag til Heart sine proviant kasser og julegaver så har vi vipps og konto nr.

Merk med proviantkasser.  Vipps :103945   Kontonr: 3361 16 83567

Er også takknemlig om noen vil være med å bidra med gaver som vi skal legge i proviantkassene.
Trenger ikke pakkes inn og kan eksempelvis være gaveeske med forskjellig kosmetikk til dame og herre.

Mange flinke medhjelpere – Foto: SkudenesNytt / Arkiv

 

Ulike arrangement fremover
Heart skal arrangere julebord på Lanternen tirsdag 11/12. Det er nå fullbooket og 85 glade mennesker som ser frem til julebordskveld.
Onsdag kveld, 12/12 skal vi ha julesamling på Åkra blå kors hvor TV Haugaland kommer og lager juleprogram med variert program og innsamlings aksjon til forskjellige hjelpeorganisasjoner. Heart-musikken skal blant andre delta med sang denne kvelden.

Julaften er det tilstelling på Saron på Åkra for de som ikke vil være alene julaften.
Her blir det pinnekjøtt, julegaver, variert program og sosialt samvær. Ta kontakt på Heart-telefon for påmelding.Translate »