Sølv til SUIL / FIL

Fredag etter middag var det klart for finalen i «Cup No1».
Samarbeidslaget SUIL / FIL G13 mellom Skudenes og Ferkingstad stod på den ene siden klare til å møte Mataki FC fra Filippinene.
SUIL / FIL møtte Mataki FC 2 i semifinalen, der Skudeneslaget gikk seirende ut.

Kampen var tøff mot et teknisk bra Makatii , guttane gjorde en hederlig innsats og har kommet mye lengre enn vi kunne drømt om, her har vi vunnet sølvet, sier trener Jan Haakon Holmgaard Vikra etter kampen.

Mataki FC ble for sterke.
Resultatet endte på  5-1 tap.
Guttene er selvsagt litt skuffa, men stemningen er god i laget.
Det ble tross alt sølv til våre gutter, forteller Janne Robertsen som er forelder med på turen.

Men det er en STOR prestasjon av samarbeidslaget G13 Ferkingstad IL/Skudenes UIL.
Resultat fra denne cup`n viser at det ikke var nødvendig når vi sammen med Ferkingstad likevel har et fantastisk lag med topp spillere og gode lagledere.
Vi er virkelig gode vi som bor «sør for Liknes-slettå», forteller Arne Reiersen til SkudenesNytt.

Litt historikk om samarbeidet mellom SUIL og Ferkingstad IL
skrevet av Arne Reiersen

Viser at samarbeid mellom Ferkingstad IL og Skudenes UIL kan lønne seg????.
Forrige gang vi hadde suksess sammen, var Kretsmesterskapet til Lillegutt laget i 1973 – etter seier i finale mot Klepp. Mange av spillerne kom fra Vestsidå.
Med fare for å glemme noen gode spillere var Lars Ove Aadnesen, Einar Øystein Christensen, Odd Arne Olsen, Johnny Husebø, Lars Hemnes, Leiv Harald Magnussen på det laget. (De er alle blitt godt voksne idag).
Enda tidligere hadde vi et meget godt Guttelag på slutten av 1960-tallet. Spillere som Kjell Arvid Svendsen, Dagfinn Ole Berg, Gunnar Lurane, Inge Høines og undertegnede tok alle steget opp på A-laget på begynnelsen av 70-tallet.
Andre som var på laget; John Johannessen, Ole Inge Hemnes, Jan Vikre, Kjell Olav Naley, Jan Arvid Naley, Jan Olav Tobiassen for å nevne noen. Dagfinn Ole Berg var på landslagssamling sammen bl.a. Gabriel Høyland og Svein Grøndalen.
Undertegnede ble første spiller som representerte Skudenes UIL på Kretslaget i juni 1969 med to mål i 2-0 seier mot Sunnhordland.
Sunnhordland stilte med senere landslagspillere som Arne Larsen Økland og Ottesen (husker ikke fornavnet).
Trener for begge lag var Thor Jan Høines. 3n fantastisk trener og ikke minst en som kunne og kan behandle menneskene rundt seg.
Hans innsats og gode jobb har etter min mening ikke fått fortjent anerkjennelse, etter min mening.

[R-slider id=»57″]

Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...