Skudenes tapte med 5 mål

Skrevet av Arne Reiersen

9.mai 2018 Seriekamp 5.div avd 4

Skudenes UIL -Haugar 0-5 (0-1)

14 min 0-1 Johannes Sortland Hadebe
53 min 0-2 Andreas Reinsnos Meling
55 min 0-3 Andreas Reinsnos Meling
75 min 0-4 Adrian Stokkenes Tjomsland
80 min 0-5 Adrian Stokkenes Tjomsland

Da ble det tap for det unge Skudenes laget. Det stoppet på 0-5 mot et meget godt Haugar lag.
Flere av målene var imidlertid av det enkle slaget. Det har vært endel av de i kampene mot topplagene Haugar og Torvastad. Det er nok slik naturlig i og med at vårt lag helt sikkert er det «yngste» av lagene i pulja. Det vil være viktig å ta alle tre poengene mot lagene Kolnes, Hemmingstad, Åkra2 og Kopervik2.

Det må sies at Skudenes UIL i store deler av kampen spilte jevnt mot favoritten i pulja. Det var tidvis meget godt spill av våre unge gutter. Faktisk ble de mer voksne Haugar spillerne i perioder løpende «i mellom» fintspillende Skudenes gutter.

Den store forskjellen på lagene var nok at Haugar spillerne var mer rutinerte på dette nivået i tillegg til at de hadde «mer muskler» og ro i avgjørende situasjoner.
Forsvaret med kaptein Thomas Risdal og Gunnar Svela i spissen hadde en travel dag. Sander Andre Søndeland og Thomas Thorshaug var også gode. På midtbanen jobba Andreas Høines meget godt sammen med Kristoffer Jensen, Tobias Sæle Stave og Vinjar Steinseth Trælhaug (da han kom inn) meget hardt.
Harald Haugeberg Schnell jobbet hardt kampen gjennom.

Dagens Skudenes spiller ble Thomas Risdal. Han fikk gavekort fra Skudenes & Aakra Sparebank.
Neste kamp spilles borte mot Kolnes 16.mai før Hemmingstad kommer på besøk i Skudenes Idrettspark torsdag 24. mai kl.19:00.
Møt opp og opplev god lokalfotball.

Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...