Norges første barnebøker med innebygd 3D-teknologi

Heine Birkeland og Camilla Schøyen har nå lanserer sine interaktive bøker med innebygd 3D-teknologi for “utvidet virkelighet” (Augmented Reality).
Barnebøkene om “Plystrepus” og “Boknissen” forteller eventyr som handler om musikk, fortellinger og fantasi.
Møt den snille boknissen, som forteller magiske historier til barn, eller den musikalske katten og vennene hans som bor i en forblåst vestlandsby, skriver de på bloggen sin.

Dette er interaktive bøker med innebygd teknologi for utvidet virkelighet (Augmented reality), noe som gir nye muligheter for hvilke opplevelser man kan få i bøkene. Det gir også muligheten til å oppdatere med nye funksjoner, etter at bøkene er utgitt.

Vi har alltid hatt en drøm om å fortelle historier som er viktige for oss. Fortellinger som vi tror barn vil høre, der alt går an og verden er magisk. Barn er eksperter på denne verdenen, og derfor har vi latt oss inspirere. Så klart det finnes et uendelig bibliotek, magiske steiner og plystrende katter. Og selvfølgelig har alle sin egen sang i hjertet – bare man vil høre den. Barn er grenseløse, og vår visjon er å formidle gleden i musikk og fantasi ved å kombinere gammel og ny teknologi, skriver paret på bloggen sin.

 

Sånn funker det
Last ned gratis- appen vår, Ordvegen, for Apple eller Android, og skann de spennende og morsomme bildene.  Med nyskapende AR (Augmented reality)- teknologi, vil du da oppleve en ny dimensjon av fortellingene.  
Begge bøkene kan selvsagt leses som vanlige bøker, men ved hjelp av teknologien vi benytter, kan vi også oppdatere bøkene og forandre “innholdet” etter at du har satt dem i bokhylla! 
Vi har kommet langt i produksjonen av teknologien, men nå trenger vi deres hjelp til å gjøre opplevelsen for våre unge lesere enda bedre. Desto flere som bestiller bøker nå i forkant, desto mer ressurser har vi til å skape magi for barna!

 Takk for at du leste saken

TIPS SKUDENESNYTT PÅ TELEFON 992 59 558

Støtt SkudenesNytt
Translate »

Støtt driften av SkudenesNytt og gi et valgfritt beløp. Betales med Vipps. Husk å godkjenne i Vipps app`n på din telefon. Fjern