Unisea fikk kjempeavtale i Kina
Bjørn Inge Vårvik

Fredag ettermiddag kom gladmeldingen om at UniSea har fått i havn en selskapets største avtale.
Jeg er heldig som får være del av en gjeng med 28 dedikerte UniSea-medarbeidere som utvikler state-of-the-art programvare, støttetjenester, IT systemer til skip og support for skip, og lykkes internasjonalt.

Vi er stolte over at COOEC Subsea i Kina velger våre løsninger. COOEC er et datterselskap av det statseide oljeselskapet CNOOC (China National Offshore Oil Corporation), som betyr vi har den kinesiske stat på kundelisten. Dette er vår største avtale i østen noen sinne, skriver CEO Kurt Roar Vilhelmsen i en pressemelding lørdag morgen.

 

UniSea skal levere programvare for prosedyrer, HMS rapportering og administrative støttesystemer tilpasset offshore. UniSea skal også levere IT-løsninger til skip samt IT-drift av skip.

 

Foto:    Privat / UniseaTranslate »